LCW, uw logistiek specialist

De specialist in kooiaap transporten

Zoekt u een transportbedrijf die uw transporten kunt laten uitvoeren  met auto’s voorzien van een kooiaap? Kies dan voor LCW Groningen, de specialist in kooiaap transporten. Wij beschikken over 40 moderne kooiapen, ervaren en gecertificeerde chauffeurs en een schat aan ervaring. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw goederen op een professionele manier op de plaats van bestemming aankomen en zetten de goederen met een kooiaap op de gewenste plek.

Wat zijn de voordelen van een kooiaap transport?

Een kooiaap transport heeft verschillende voordelen, afhankelijk van de situatie. Lees daarover hieronder meer.

Particulieren
Wat zijn de voordelen van een kooiaap voor mensen thuis? Zij hebben vaak geen hulpmiddelen om pallets of zware goederen op te tillen en te verplaatsen. Hier heeft de kooiaap zeker een meerwaarde.

Tuincentra
De meeste tuincentra beschikken over hulpmiddelen om pallets en goederen op te tillen en te verplaatsen. Maar wat als er niemand is die dit op het tijdstip van de levering kan doen? Onze chauffeurs kunnen dit altijd voor u doen met een kooiaap.

Bouwplaatsen
Een bouwplaats heeft vaak een ongelijke grond en is daardoor ongeschikt om een palletkar te gebruiken. Dankzij de grote rubberen banden zijn zulke terreinen geen probleem voor onze kooiapen.

Uw order voor Kooiaap transport via LCW

Bent u overtuigd van de meerwaarde van onze kooiaap transporten voor uw bedrijf? Neem contact op voor de voorwaarden (of klik hier) en plaats dan uw order. Onze logistieke afdeling zal uw order gelijk in behandeling nemen. Wilt u meer informatie over kooiaap transporten, neem dan contact met ons op.

Nieuws/Actueel

LCW gecertificeerd als opleider transport & logistiek

De door onze chauffeursmentor in eigen huis ontwikkelde opleidingen zijn erkend door VTL.


Lean and green award