Kooiaap transport naar de consument

De consument beschikt meestal niet over hulpmiddelen als een palletkar of een heftruck. Daarom is een kooiaap erg handig als u goederen levert aan consumenten. Mensen thuis kunnen simpelweg niet even snel een paar pallets verplaatsen of zware goederen optillen. Kies daarom voor een levering met een kooiaap. Als onze chauffeur met uw goederen aankomt bij de consument, lost hij de goederen met de kooiaap en zet hij ze met de kooiaap op de gewenste plek.

LCW is specialist in kooiaap transporten naar consumenten

Kiest u voor de diensten van LCW Groningen, dan kiest u voor een specialist op het gebied van kooiaap transporten naar de consument. Bij ons kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring en een modern wagenpark van ruim 40 kooiapen. Daarnaast zijn onze chauffeurs ervaren en gecertificeerd, waardoor zij uw bedrijf op een professionele manier zullen representeren.

Plaats uw order voor kooiaap transport naar de particulier

Wilt u een kooiaap transport naar particulieren laten uitvoeren door LCW? Dat kan. Plaats uw order en onze logistieke afdeling neemt deze gelijk in behandeling. Bij LCW heeft u een vast contactpersoon, waardoor u snel uw orders kunt plaatsen, deze snel worden behandeld en uw contactpersoon precies op de hoogte is van uw bedrijf. Lees hier de voorwaarden voor kooiaap transporten naar particulieren of neem contact met ons op voor meer informatie.